Het nieuwe werken? Nee, wij gaan met Lento altijd voor het nieuwe uitzenden.
Wat dat inhoudt? Simpel. Tegenwoordig is Social Media de tool en de onuitputtelijke informatiebron waar je dingen kunt vinden. En wij dus ook. Inspelen op wat op dit moment in de uitzendwereld speelt…, dat is het nieuwe uitzenden.

En dat doen wij op onze manier. Dus staat er vandaag op Twitter dat er in een bepaalde bedrijfstak mensen op straat staan dan gaan wij er direct mee aan de slag.

Wij wachten niets af, wij bewegen.

Zaken waar wij veel waarde aan hechten zijn flexibiliteit, snelheid, oprechte aandacht en interesse richting al onze flexkrachten en opdrachtgevers en het waarmaken van onze beloftes. Daarnaast zijn we gastvrij, onze voordeur staat altijd voor iedereen open en elke week vindt er een gezellige vrijdagmiddagborrel plaats.

Voor iedere opdracht gaan we keer op keer weer op zoek naar de ideale kandidaat. Motivatie is hierbij het allerbelangrijkst, maar we kijken ook naar passie, interesses, ervaring en (verborgen) talenten. We kijken dus te allen tijde verder dan een cv lang is! Het resultaat hiervan is dat wij echt een perfecte match kunnen maken tussen een opdrachtgever en een kandidaat.