Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met de Accountmanager verantwoordelijk voor jouw vaste klantengroep. Je biedt jouw klanten die problemen of vragen hebben niet alleen een passende oplossing, maar je zorgt er ook voor dat zij zich verwonderen over jouw serviceverlening. Zowel telefonisch als per mail sta jij elke dag 100% klaar voor jouw klanten. Naast de bestaande klanten ben je ook verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten doormiddel van telefonische acquisitie of acquisitie per email. Je bent bereid om relevante cursussen en trainingen te volgen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Verder zullen je werkzaamheden bestaan uit lichte administratieve. Ben jij de collega die wij zoeken?

Over het bedrijf

Lento gaat voor het nieuwe uitzenden. Zaken waar wij veel waarde aan hechten zijn flexibiliteit, snelheid, oprechte aandacht en interesse richting al onze flexkrachten en opdrachtgevers en het waarmaken van onze beloftes. Daarnaast zijn we gastvrij, onze voordeur staat altijd voor iedereen open en elke week vindt er een gezellige vrijdagmiddagborrel plaats. Voor iedere opdracht gaan we keer op keer weer op zoek naar de ideale kandidaat. Motivatie is hierbij het allerbelangrijkst, maar we kijken ook naar passie interesse en (verborgen) talenten. Al onze diensten dragen bij aan flexibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de horeca, bouw en overige zakelijke dienstverlening. Naast uitzenden verzorgen wij ook Payroll, werving en selectie en ZZP bemiddeling.

Functie-eisen

• Mbo/hbo werk- en denkniveau
• Niet bang om de telefoon te pakken
• Je creëert een gunfactor bij de klant
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Ervaring met MS-Office (voornamelijk Excel en Outlook)
• Je kan goed luisteren en afspraken nakomen
• Je weet een band op te bouwen met de klant
• Je bent vitaal en enthousiast

Wat wij bieden

Gedegen begeleiding om je functie optimaal uit te voeren, doorgroeimogelijkheden en uiteraard een marktconforme beloning. Wij garanderen dat je elke dag met plezier naar je werk komt en elke vrijdagmiddag een gezellige borrel!

SOLLICITATIES ZONDER MOTIVATIEBRIEF ZULLEN NIET IN BEHANDELING WORDEN GENOMEN
Locatie Naaldwijk
Dienstverband Fulltime
Provincie Zuid-Holland
Postcode 2671LL
Opleidingsniveau MBO
Salarisindicatie Marktconform
Aantal uren per week 40
Heb je interesse in deze functie. Solliciteer dan direct.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
CV
bestand uploaden … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Foto
bestand uploaden … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Motivatie
Beschikbaarheid
dd/mm/jjjj
Hoogst afgeronde opleiding

Related Jobs