Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met de Accountmanager verantwoordelijk voor jouw klanten. Bij problemen of vragen biedt je jouw klanten niet alleen een passende oplossing, maar je zorgt er ook voor dat zij versteld staan over jouw serviceverlening. Zowel telefonisch als per mail sta jij elke dag klaar voor jouw klanten. Naast bestaande klanten ben je ook verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten via telefonische acquisitie of acquisitie per email. Je bent bereid om relevante cursussen en trainingen te volgen die bijdragen aan je ontwikkeling binnen ons bedrijf. Natuurlijk draai jij je hand niet om voor lichte administratieve werkzaamheden, want die hebben we ook!

Over het bedrijf

Lento gaat voor het nieuwe uitzenden. Zaken waar wij veel waarde aan hechten zijn flexibiliteit, snelheid, oprechte aandacht en interesse richting al onze flexkrachten en opdrachtgevers. Maar het allerbelangrijkste vinden wij het waarmaken van beloftes en dat doen we dan ook altijd! We zijn gastvrij, onze voordeur staat voor iedereen open en elke week vindt er een vrijdagmiddagborrel plaats in onze eigen bar. Voor iedere opdracht gaan we keer op keer weer opzoek naar de ideale kandidaat. Motivatie, passie interesse en (verborgen) talenten zijn voor ons belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in de horeca, bouw en overige zakelijke dienstverlening. Naast uitzenden verzorgen wij ook Payroll, werving en selectie en ZZP bemiddeling.

Functie-eisen

• MBO/HBO werk-denkniveau
• Niet bang om de telefoon te pakken
• Het creëeren van een gunfactor bij onze klanten
• Ervaring met MS-Office (voornamelijk Excel en Outlook)
• Je kan goed luiseren, communiceren en je komt altijd je afspraken na
• Je weet een band op te bouwen met de klant
• Je bent vitaal en enthousiast

Wat wij bieden

Een gezellige werkplek, waar naast hard werken, veel gelachen word. Wij zullen je uiteraard begeleiden om je functie optimaal uit te kunnen voeren. Er zijn bij ons meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden en uiteraard een marktconforme beloning. Ben jij de persoon die wij zoeken?

SOLLICITATIES ZONDER MOTIVATIEBRIEF ZULLEN NIET IN BEHANDELING WORDEN GENOMEN
Locatie Naaldwijk
Dienstverband Fulltime
Postcode 2671LL
Opleidingsniveau MBO+/HBO
Salarisindicatie Marktconform
Aantal uren per week 40
Heb je interesse in deze functie. Solliciteer dan direct.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
CV
bestand uploaden … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Foto
bestand uploaden … Limit reached, delete at least one file above to add more.  

Motivatie
Beschikbaarheid
dd/mm/jjjj
Hoogst afgeronde opleiding

Related Jobs