Wij bieden de volgende diensten aan:

Uitzenden
Bij uitzenden worden arbeidskrachten op flexibele basis ter beschikking gesteld aan een opdrachtgever tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Het aantal uren en de duur van de opdracht zijn flexibel. Als opdrachtgever heeft u bij uitzenden optimale flexibiliteit, u heeft geen administratieve lasten, u draagt geen risico bij ziekte van een werknemer en u heeft geen werkgeversverplichtingen. Lento Groep B.V. verzorgt het hele traject met betrekking tot het werven en selecteren van de juiste kandidaat, voor zowel tijdelijke functies als functies met uitzicht op een vast dienstverband bij u als opdrachtgever.

Werving & Selectie
Wilt u liever direct de kandidaat in dienst nemen? Lento Groep B.V. verzorgt voor u dan de werving en selectie en berekent eenmalig een bemiddelingsvergoeding.

Payrolling
De personeelsadministratie van personeel kan worden overgedragen. Lento Groep B.V. neemt met payrolling naast de loonadministratie ook het juridisch werkgeverschap op zich. Een goede oplossing wanneer u zich niet wilt richten op administratieve personeelszaken zoals contracten en ziekte.

Wilt u liever meer overĀ ons en onze diensten te weten komen in een persoonlijk gesprek? Geen probleem! Onder het genot van een bak koffie of thee vertellen wij u alles over ons! Bel ons: 0174- 28 14 20 of mail naar: info@lento.nl.