Zaken waar wij veel waarde aan hechten zijn flexibiliteit, snelheid, oprechte aandacht en interesse richting al onze flexkrachten en opdrachtgevers en het waarmaken van onze beloftes. Daarnaast zijn we gastvrij, onze voordeur staat altijd voor iedereen open en elke week vindt er een gezellige vrijdagmiddagborrel plaats in onze eigen bar.

Voor iedere opdracht gaan we elke keer weer op zoek naar de ideale kandidaat. Motivatie is hierbij het allerbelangrijkst, maar we kijken ook naar passie, interesses, ervaring en (verborgen) talenten. We kijken veel verder dan een cv lang is! Het resultaat hiervan is dat wij echt een perfecte match kunnen maken tussen een opdrachtgever en een kandidaat.

Al onze diensten dragen bij aan de flexibiliteit binnen uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere branches en werven werknemers voor onder andere de bouw & industrie, sales- en managementposities, administratieve, financiële en secretariële functies, functies binnen de advocatuur en overige zakelijke dienstverlening.

Er zijn verschillende vormen van flexibele arbeid mogelijk:

  • Uitzenden
  • Werving & selectie
  • Payrolling
  • ZZP-bemiddeling